Tag Archives: ustazebit

INSPIRASI SUATU ANUGERAH TAK TERNILAI

Entah kenapa sedari kecil saya lebih rapat dengan golongan dewasa dan orang berumur daripada rakan sebaya.Berbanding orang lain, rasanya sayalah di antara insan yang paling terasa kehilangan demi kehilangan rakan2 yg dulunya selalu bergelak ketawa bergurau senda…Hidup ini amat singkat; … Continue reading

Posted in Peluang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

BERJAYA DAN BAHAGIA IKUT CARA KITA

Ada beberapa kenalan minum santai bersama saya.Topik perbualan penuh dengan gosip dan pujian. Seronok tengok hang; dah berjaya. Hidup selesa, pakai kereta best. Selalu melancong ke luar negara.Semua nampak best…Kami ni hidup macam ni ja…tak kemana. Sekian lama saya mendiamkan … Continue reading

Posted in Peluang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

JOM JOIN BISNES FWD TAKAFUL: TEKNIK PANTAS BINA PENDAPATAN LUMAYAN BERSAMA ALC NADI INSAN

Sila baca post ni jika anda sedang mencari kerja atau peluang untuk menambah pendapatan… Saya ikhlas nak share…Kerjaya ni adalah pilihan terakhir saya dulu setelah melalui beberapa kerja dan ceburi beberapa jenis bisnes…Dan akhirnya menjadi kerjaya terbaik dan paling sempoi … Continue reading

Posted in Peluang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment