PELUANG KERJAYA

PELUANG KERJAYA: SAMBILAN/ SEPENUH MASA (PART TIME/ FULL TIME)

(Managers/ Life Planners)

Kerjaya profesional “From Zero to Hero”.

Adakah anda ingin mencuba satu perniagaan? Kadangkala kita takut untuk berniaga semata-mata kerana risiko yang tidak dijangka…

Di dalam industri takaful, cara bekerja amat mudah. Kita harus memilih untuk menjadikan ia sebagai kerjaya part time atau bermula sebagai part time ke arah full time dan menjadi profesional…

Bidang Takaful mempunyai potensi “The sky is the limit” bergantung kepada impian & usaha masing-masing…

Tugas kami sekadar berkongsi kejayaan & membimbing anda untuk memahami & menguasai rahsia kejayaan Takaful…

Dengan Takaful, kerjaya profesional anda bermula dari pendapatan sampingan kepada “Kerjaya Profesional”.

Sebenarnya tak kisah sama ada part time ataupun full time. Namun apakah matlamat ataupun sasaran kita. Kita perlu ada “aim” ataupun “goal setting”, barulah akan berjaya.

Jika kita part time, sekadar nak cari income tambahan, berapa yang kita nak? Jika kita nak jadikan takaful sebagai bisnes dan kerjaya profesional, berapa lama kita sasarkan masa untuk kita mencapai matlamat yang dihajati…

“Sharpen your knowledge & drive your own destiny…Nothing will stop u, build up your carrier now…”

Man jadda wa jada…dengan bidang ini, Kejar Akhirat…Dunia akan mengejar kita… Kongsi rahsia bersama saya…

Daftar segera sebagai Penasihat Takaful…

Kami aggresif mencari & membimbing Pengurus dan Penasihat Takaful untuk memasarkan produk Takaful Keluarga…

Peluang membina kejayaan & kekayaan terlalu cerah…
Di dalam bidang Takaful, tugas utama kita adalah menguruskan risiko. Kehidupan masyarakat kita senantiasa berhadapan dengan risiko. Dengan memiliki polisi Takaful, sekurang2nya masyarakat kita dapat menggantikan sumber kewangan yang hilang.

Dengan AIA AFG Takaful, tugas kita semakin mudah kerana produk yang ditawarkan mampu untuk dimiliki dan merangkumi perlindungan komprehensif; satu-satunya syarikat takaful yang mempunyai produk kad perubatan peribadi dan keluarga untuk dipasarkan serta boleh dimiliki secara berasingan atau disertakan di dalam pelan pelaburan. Semuanya mengikut pilihan peserta…

Come & grap this opportunity…superb income scheme….Let join us ASAP!!! The fast action we take, the fast $$$ will come…

Kita mempunyai 7 modul asas dan 3 tahun perancangan training & latihan untuk membantu anda membina kerja impian…..

Sila rujuk article: 1001 Sebab Kenapa Kita Perlu Menjadi Agen AIA Public Takaful Berhad sebagai keterangan lanjut…

Hubungi

Muhammad Nazri
Nadi Insan Solution
District Manager
AIA Public Takaful Berhad
0195783878, nadiinsan@gmail.com

5 Responses to PELUANG KERJAYA

  1. azmi says:

    Assalamualaikum wbth.

    Tuan Manager Nazri..

    Saya AZMI HAMZAH, ada berminat menjadi Unit Manager di bawah tuan.

    013-9815569

  2. jafri says:

    asalam,sebenarnya dah lama sya mencari 1 medical kad takaful untuk cover 1 family n nak tnya cmna nak jdi ejen sbab before this i pernah jadi ejen prubsn tpi dah stop jdi kalu nak jdi ejen semula kena exam semula ka

  3. admin says:

    AsSlm wbt En. Jafri, tqvm for response. Maaf sebab lambat reply. Sebenarnya entah kenapa message saudara tak muncul dalam komen reminder web saya, nampaknya kena tanya web master ni…
    Anyway, jika ada hati nk bergiat semula dalam dunia takaful ni, ada beberapa step.
    1) Jika saudara ada rekod dengan Malaysian Takaful Associtaion, tak perlu ambik exam. Cuma perlu lampirkan surat pelepasan daripada PruBSN @ surat resign shj.
    2) Jika saudara ada copy result TBE dulu lagi mudah…
    Ttg produk, saya akan buat personal coaching nnt. Tuan juga boleh join kelas rutin syarikat dan grp saya di beberapa lokasi…

    Jika tak keberatan, tuan boleh call saya 019-578 3878 utk kita bicara dgn lebih lanjut.

  4. admin says:

    Terima kasih di atas kepercayaan saudara untuk menyertai saya. InsyaAllah saya akan bantu untuk memastikan KEJAYAAN itu milik kita! Semangat kan membara; mendaulatkan mu’amalah Islam…
    Pastikan ummat Islam terbela dengan perlindungan Takaful!!!

    Dunia impian kita, Akhirat matlamat kita!!!

  5. dora says:

    salam.. sy nk jd part time agen mcm mn? area ipoh. ada contact kt ipoh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>