PELUANG KERJAYA

PELUANG KERJAYA: SAMBILAN/ SEPENUH MASA (PART TIME/ FULL TIME)

Jawatan: Executive Consultant/ Chief Managing Consultants

Kerjaya profesional “From Zero to Hero”.

Adakah anda ingin mencuba satu perniagaan? Kadangkala kita takut untuk berniaga semata-mata kerana risiko yang tidak dijangka…

Di dalam industri takaful, cara bekerja amat mudah. Kita harus memilih untuk menjadikan ia sebagai kerjaya part time atau bermula sebagai part time ke arah full time dan menjadi profesional…

Bidang Takaful mempunyai potensi “The sky is the limit” bergantung kepada impian & usaha masing-masing…

Tugas kami sekadar berkongsi kejayaan & membimbing anda untuk memahami & menguasai rahsia kejayaan Takaful…

Dengan Takaful, kerjaya profesional anda bermula dari pendapatan sampingan kepada “Kerjaya Profesional”.

Sebenarnya tak kisah sama ada part time ataupun full time. Namun apakah matlamat ataupun sasaran kita. Kita perlu ada “aim” ataupun “goal setting”, barulah akan berjaya.

Jika kita part time, sekadar nak cari income tambahan, berapa yang kita nak? Jika kita nak jadikan takaful sebagai bisnes dan kerjaya profesional, berapa lama kita sasarkan masa untuk kita mencapai matlamat yang dihajati…

“Sharpen your knowledge & drive your own destiny…Nothing will stop u, build up your carrier now…”

Man jadda wa jada…dengan bidang ini, Kejar Akhirat…Dunia akan mengejar kita… Kongsi rahsia bersama saya…

Daftar segera sebagai Penasihat Takaful…

Kami aggresif mencari & membimbing Pengurus dan Penasihat Takaful untuk memasarkan produk Takaful Keluarga…

Peluang membina kejayaan & kekayaan terlalu cerah…
Di dalam bidang Takaful, tugas utama kita adalah menguruskan risiko. Kehidupan masyarakat kita senantiasa berhadapan dengan risiko. Dengan memiliki polisi Takaful, sekurang2nya masyarakat kita dapat menggantikan sumber kewangan yang hilang.

Melalui Sistem ALC Nadi Insan FWD Takaful, tugas kita untuk berjaya semakin mudah kerana produk yang ditawarkan memenuhi keperluan dan prioriti perlindungan takaful yang diperlukan oleh rakyat Malaysia. Bayaran yang rendah dan perlindungan yang tinggi bersama ciri-ciri yang menarik seperti manfaat plan perlindungan penyakit kritikal untuk seisi keluarga dan lain-lain.Jom join Nadi Insan FWD Takaful…😃

Jalan pantas bina kerjaya impian dan income lumayan secara santai dan sempoi…👍👍👍
Part time pun boleh apatah lagi full time.

Dengan struktur ALC Nadi Insan FWD Takaful, anda konsistan cari minimum 2 orang client setiap bulan pun dah layak capai income setiap bulan RM25,000 dalam tempoh setahun hingga 2 tahun ja.

P/s: Even masa PKP ni pun dah boleh start.

Come & grap this opportunity…superb income scheme….Let join us ASAP!!! The fast action we take, the fast $$$ will come…

Kita mempunyai 7 modul asas dan perancangan training & latihan yang mantap untuk membantu anda membina kerja impian dengan pantas dan berjaya…

Bagi yang tidak berpengalaman, anda boleh bermula sebagai agen takaful atau dikenali sebagai Executive Consultant di ALC Nadi Insan FWD Takaful.

Bagi yang berpengalaman dan mempunyai track record yang baik pula, anda boleh terus pohon jawatan Pengurus Agensi atau dikenali sebagai Chief Managing Consultants di mana anda akan di “interview” sekiranya berkelayakan.

Nak tahu detail? Click link kat bawah
https://nadiinsanfwd.wasap.my/
https://nadiinsanfwd.wasap.my/
https://nadiinsanfwd.wasap.my/