KERJAYA PART TIME TERBAIK

Assalamu’alaikum wbt…

Nak cari kerja part time? Nak tambah duit? Nak buat part time business?
Kenapa tidak memilih untuk menjadi agen part time FWD Takaful?

Pertama; kenapa takaful? Sebabnya tenang fikiran dan ia tidak membebankan, mudah & mampu buat.
Asalkan kita mahu dan ingin belajar untuk berjaya, nescaya bidang ini akan menjadi part time job yang paling anda suka.
Kenapa? Kerana ia menjadi pasif income. Setiap customer yang kita dapat, kita akan enjoy 6 tahun income…

Bagi yang sibuk, inilah the real part time job yang anda cari…memanglah kena berusaha tetapi jika nak dibandingkan dengan bidang lain…susah kita nak manage masa…

Saya dulu pun join Takaful ni sekadar nak bayar duit kereta je…akhirnya jatuh cinta dan buat full time…

Paling tak sempat, cari la seorang customer setiap minggu, paling teruk seorang customer setiap bulan; pasti anda boleh lihat bagaimana pendapatan anda meningkat dari masa ke semasa…

Kenapa nak join FWD Takaful Berhad?
Sebab yang paling asas; bertepatan dengan syariah, strong foundation company…
Management team yang aggresif bermula daripada CEO sampailah kepada yang lain-lain…Support diorang superb!
System dan claim procedure mudah, sebagai part timers ini yang paling mudah…senang nak servis client, tak sakit kepala…

Dan yang paling best, banyak pilihan produk untuk kita tawarkan kepada masyarakat dan product features yang mudah untuk dipasarkan sebab memenuhi kehendak masyarakat, fleksibel dan mampu untuk dimiliki…

Kadangkala sesetengah daripada kita nak ambil Takaful, tapi budget terhad…Akhirnya tangguh…
Apa jadi kepada tanggungan/ keluarga kita? Kebanyakan daripada rakyat Malaysia hari ini tidak memiliki perlindungan takaful malah 90% daripada pemilik sijil takaful sedia ada tidak memiliki jumlah perlindungan yang mencukupi.

Melalui FWD Takaful, kita boleh tawarkan pelan hibah dan perlindungan pendapatan dengan bayaran yang terendah di pasaran. Malah FWD Takaful juga menawarkan plan Penyakit Kritikal untuk seisi keluarga.

Nota:

Kepada yang masih mencari peluang, jom jadi agen takaful melalui Agensi Korporat NADI INSAN FWD TAKAFUL. Nak join sebagai agen part time boleh , agen fulltime pun boleh.

Daftar segera sebagai ejen/ agen FWD Takaful bersama ALC Nadi Insan.

Selami erti dan falsafah Nadi Insan

“INSAN BUDIMAN KAYA DERMAWAN”

Klik link di bawah untuk maklumat lanjut, dengar sendiri sharing melalui NICE: Nadi Insan Career Exploration….

https://nadiinsanfwd.wasap.my/

https://nadiinsanfwd.wasap.my/

https://nadiinsanfwd.wasap.my/

https://forms.gle/e7o6E1aVvWCW5Rgm9

About admin

GROUP CHIEF MANAGING CONSULTANT ALC NADI INSAN FWD TAKAFUL Memetik tafsir Surah Yusuf: 46-48 bagi Perancangan Kewangan Islam: "Hasil tujuh tuaian yg baik disimpan utk digunakan dalam tujuh tahun yg meleset". Takaful > Lubuk Emas: Kejar Akhirat, Dunia akan mengejar kita... PELUANG KERJAYA SAMBILAN/ SEPENUH MASA Hubungi 019-578 3878 atau emel ke nadiinsan@gmail.com
This entry was posted in Peluang and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *