Nak Buat Part Time Job or Part Time Business?

Assalamu’alaikum wbt…

Nak cari kerja part time? Nak tambah duit? Nak buat part time business?
Kenapa tidak memilih untuk menjadi ejen part time AIA AFG Takaful?

Pertama; kenapa takaful? Sebabnya tenang fikiran dan ia tidak membebankan, mudah & mampu buat.
Asalkan kita mahu dan ingin belajar untuk berjaya, nescaya bidang ini akan menjadi part time job yang paling anda suka.
Kenapa? Kerana ia menjadi pasif income. Setiap customer yang kita dapat, kita akan enjoy 6 tahun income…

Bagi yang sibuk, inilah the real part time job yang anda cari…memanglah kena berusaha tetapi jika nak dibandingkan dengan bidang lain…susah kita nak manage masa…

Saya dulu pun join Takaful ni sekadar nak bayar duit kereta je…akhirnya jatuh cinta dan buat full time…

Paling tak sempat, cari la seorang customer setiap minggu, paling teruk seorang customer setiap bulan; pasti anda boleh lihat bagaimana pendapatan anda meningkat dari masa ke semasa…

Kenapa nak join AIA AFG Takaful Berhad?
Sebab yang paling asas; bertepatan dengan syariah, strong foundation company…
Management team yang aggresif bermula daripada CEO sampailah kepada yang lain-lain…Support diorang superb!
System dan claim procedure mudah, sebagai part timers ini yang paling mudah…senang nak servis client, tak sakit kepala…

Dan yang paling best, banyak pilihan product untuk kita tawarkan kepada masyarakat dan product features mudah untuk dipasarkan sebab memenuhi kehendak masyarakat, fleksibel dan mampu untuk dimiliki…

Kadangkala sesetengah daripada kita nak ambil Takaful untuk family, tapi budget terhad…Akhirnya ambil untuk diri sendiri je…
Apa jadi jika tiba-tiba anak yang kita sayangi sakit? Na’uzubillah…tapi sanggup ke kita tengok… masa tu ada duit simpanan banyak mana pun pasti habis kita gunakan…Kalau takde simpanan? Guna kredit card? Jika takde langsung? Hanya tinggal doa dan titisan air mata…

Dengan AIA AFG Takaful, kita boleh tawarkan pelan medical card untuk satu kelurga. Tak kira berapa ramai anak-anak dalam satu keluarga semuanya dilindungi hanya dengan satu bayaran?

Nak tahu lebih lanjut?

Hubungi
Muhammad Nazri
019-578 3878
District Manager
nadiinsan@gmail.com

About admin

District Manager, NADI INSAN SOLUTION, AIA Public Takaful Berhad. Memetik tafsir Surah Yusuf: 46-48 bagi Perancangan Kewangan Islam: "Hasil tujuh tuaian yg baik disimpan utk digunakan dalam tujuh tahun yg meleset". Takaful > Lubuk Emas: Kejar Akhirat, Dunia akan mengejar kita... PELUANG KERJAYA SAMBILAN/ SEPENUH MASA Hubungi 019-578 3878 atau emel ke nadiinsan@gmail.com
This entry was posted in Peluang and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>