NADI INSAN FWD TAKAFUL: MEREALISASIKAN KERJAYA IMPIAN

Jadikan Takaful sebagai kerjaya impian yang mudah dan enjoy melalui formula bisnes Agensi Korporat Nadi Insan FWD Takaful.

Dah menjadi kelaziman orang yang tak biasa dengan bidang sales akan rasa gerun dan stress sebelum kerjaya sebagai agen takaful bermula pun lagi.

Biasalah bukan senang nak ligan target jualan terutama apabila berhadapan dengan prospek pelanggan yang asing tidak dikenali apatah lagi jika tiada pengalaman dalam sebarang aktiviti pengucapan awam.

Matlamat Nadi Insan adalah menjadikan bidang Takaful sebagai platform kerjaya yang santai dan enjoy…

Melalui pendekatan bisnes yang baru, InsyaAllah segalanya dipermudahkan asalkan agen takaful dapat mengikuti formula bisnes yang disarankan dan ikuti satu persatu latihan dan bengkel yang disediakan.

Anggapan ramai, biasanya nak berjaya sebagai agen takaful ni kena kerja keras sehingga tiada masa untuk bersama keluarga…
Keluar pagi balik lewat malam…
Sebab tu tak ramai yang berminat untuk menjadi agen takaful dan tak ramai yang betul-betul berjaya dan keluar daripada kepompong pendapatan 4 angka.

Namun dengan struktur korporat Nadi Insan, ianya tidaklah seteruk itu untuk berjaya.
Asalkan setiap insan yang menyertai Nadi Insan ikuti setiap formula yang disarankan, kejayaan akan dinikmati bermula daripada jawatan Executive Consultant lagi sehinggalah menjadi Million Dollar Income Achiever.

Asalkan paksa diri ikut sungguh-sungguh formula yang kita susun nescaya akan merasai hasil daripada usaha yang santai…

Apatah lagi jika anda jenis “fighter spirit” dan kuat bekerja. InsyaAllah dalam tempoh beberapa bulan sahaja anda dah capai pendapatan 5 angka dan mencapai kepuasan dalam kerjaya dan mampu hidup dengan mewah dan bergaya….

Nak tahu detail? Click link kat bawah
https://nadiinsanfwd.wasap.my/
https://nadiinsanfwd.wasap.my/
https://nadiinsanfwd.wasap.my/

About admin

GROUP CHIEF MANAGING CONSULTANT ALC NADI INSAN FWD TAKAFUL Memetik tafsir Surah Yusuf: 46-48 bagi Perancangan Kewangan Islam: "Hasil tujuh tuaian yg baik disimpan utk digunakan dalam tujuh tahun yg meleset". Takaful > Lubuk Emas: Kejar Akhirat, Dunia akan mengejar kita... PELUANG KERJAYA SAMBILAN/ SEPENUH MASA Hubungi 019-578 3878 atau emel ke nadiinsan@gmail.com
This entry was posted in Peluang and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *