Join us as Managers or Life Planners AIA Public Takaful

Join us as Aspiring Unit Manager!!!
Jalan pintas untuk ANDA menjadi KAYA & BERJAYA!!!
Jom HEBAT DUNIA & BAHAGIA AKHIRAT!!!

AIA Public Takaful sedang serius melatih pemimpin-pemimpin untuk memenuhi hasrat syarikat untuk menjadi Top 3 daripada pengendali takaful yang berdaftar di Malaysia.

Syarikat mengorak langkah mengeluarkan produk-produk yang mampu bersaing dengan plan sedia ada di pasaran dan dalam masa yang sama juga mengeluarkan produk-produk unik yang tidak ditawarkan dipasaran seperti produk kad perubatan seisi keluarga & plan korporat.

Ini menjadikan AIA Public Takaful sebagai syarikat terpantas dan memiliki produk terbaik di pasaran.

Selain daripada bersaing dengan pelan-pelan yang ada di pasaran, AIA Public Takaful juga menjadi perintis kepada pelan keluarga dan Produk Korporat. Ini membantu masyarkat untuk melindungi seluruh warga syarikat & ahli keluarga di mana pelan ini tidak mengehadkan jumlah ahli keluarga dan bayaran tetap kekal biarpun ahli keluarga bertambah.

Kini AIA Public Takaful di dalam proses mengaplikasikan sistem i-POS menggunakan iPAD2.

So, join us now! Jadilah perintis Jutawan AIA Public takaful…


Anda berpeluang mendapat ipad2 & bercuti ke Gold Coast secara percuma!!!

Hubungi saya,

Muhammad Nazri Bin Mat Isa
District Manager
019-578 3878
nadiinsan@gmail.com

About admin

District Manager, NADI INSAN SOLUTION, AIA Public Takaful Berhad. Memetik tafsir Surah Yusuf: 46-48 bagi Perancangan Kewangan Islam: "Hasil tujuh tuaian yg baik disimpan utk digunakan dalam tujuh tahun yg meleset". Takaful > Lubuk Emas: Kejar Akhirat, Dunia akan mengejar kita... PELUANG KERJAYA SAMBILAN/ SEPENUH MASA Hubungi 019-578 3878 atau emel ke nadiinsan@gmail.com
This entry was posted in Peluang and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>