JOM TRAVEL AROUND THE WORLD AND ENJOY LIFE

Ada yang minat travel free ke tempat macam ni ke?
Jom join Nadi Insan FWD Takaful…😃

Travel free ja dengan target yang mudah dicapai.
Jalan pantas bina kerjaya impian dan income lumayan secara santai dan sempoi…👍👍👍
Part time pun boleh apatah lagi full time.

Setiap tahun semua agen berpeluang untuk travel tak kurang daripada 3 kali ke destinasi-destinasi menarik di seluruh dunia😃

Pengalaman saya sendiri, sebelum buat bisnes takaful, tempat paling jauh saya pernah sampai adalah Indonesia sahaja.

Alhamdulillah sejak 10 tahun yang lalu dah banyak tempat-tempat menarik di serata dunia yang saya dan keluarga serta rakan-rakan bisnes takaful yang lain dah sampai.

Jika nak tau lebih lanjut, jangan la segan nak hubungi saya di link di bawah… 

InsyaAllah jika struktur bisnes takaful dulu perlu tunggu minimum 3 tahun baru boleh promote ke unit manager. Struktur bisnes korporat Nadi Insan FWD Takaful ambil lbh kurang 3 bulan sahaja. Laju berganda dan cara kerjanya lebih santai dan enjoy…

Dengan struktur ALC Nadi Insan FWD Takaful, jika kita konsistan cari minimum 2 orang client setiap bulan pun dah layak capai income setiap bulan RM25,000 dalam tempoh setahun hingga 2 tahun ja.

Best sangat2. Bagi yang minat bisnes tapi tak ada modal, inilah bisnes terbaik dimana tiada risiko dan lebih rajin kita, lebih cepat kita kaya dan berjaya…

Profesor Diraja Ungku Aziz sendiri pernah buat kenyataan menerusi akhbar Utusan Malaysia berkaitan kelebihan bisnes takaful ” No risk high income”.

Tak kisah nak start part time atau terus full time. Syarikat dan Agensi sentiasa membantu dan memberi bimbingan, join dan ikut ja semua latihan dan bimbingan. InsyaAllah senang nak berjaya.

Nak info detail, Jom Click link kat bawah…
https://nadiinsanfwd.wasap.my/
https://nadiinsanfwd.wasap.my/
https://nadiinsanfwd.wasap.my/

P/s: Even masa PKP ni pun dah boleh start.

About admin

GROUP CHIEF MANAGING CONSULTANT ALC NADI INSAN FWD TAKAFUL Memetik tafsir Surah Yusuf: 46-48 bagi Perancangan Kewangan Islam: "Hasil tujuh tuaian yg baik disimpan utk digunakan dalam tujuh tahun yg meleset". Takaful > Lubuk Emas: Kejar Akhirat, Dunia akan mengejar kita... PELUANG KERJAYA SAMBILAN/ SEPENUH MASA Hubungi 019-578 3878 atau emel ke nadiinsan@gmail.com
This entry was posted in Peluang and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *