Tag Archives: stayhome

INSPIRASI SUATU ANUGERAH TAK TERNILAI

Entah kenapa sedari kecil saya lebih rapat dengan golongan dewasa dan orang berumur daripada rakan sebaya.Berbanding orang lain, rasanya sayalah di antara insan yang paling terasa kehilangan demi kehilangan rakan2 yg dulunya selalu bergelak ketawa bergurau senda…Hidup ini amat singkat; … Continue reading

Posted in Peluang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

BERJAYA DAN BAHAGIA IKUT CARA KITA

Ada beberapa kenalan minum santai bersama saya.Topik perbualan penuh dengan gosip dan pujian. Seronok tengok hang; dah berjaya. Hidup selesa, pakai kereta best. Selalu melancong ke luar negara.Semua nampak best…Kami ni hidup macam ni ja…tak kemana. Sekian lama saya mendiamkan … Continue reading

Posted in Peluang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

BAGAIMANA MENGEKALKAN MOMENTUM DAN TERUS KONSISTAN DALAM BISNES

Kerap juga saya berjumpa dengan rakan-rakan usahawan di dalam pelbagai bidang yang keletihan dan di dalam mood persaraan…Kadangkala ada juga yang bertanya; bagaimana nak mengekalkan momentum dan terus konsistan?Sebenarnya saya tiada jawapan yang tepat sebab situasi setiap orang berbeza.Namun ada … Continue reading

Posted in Peluang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment